Club met Elkander - "UUT KIEK DAG"

BEDANKT!
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Club met Elkander

De "Club met Elkander" bestaat uit een groep jongere en oudere mensen met een verstandelijke beperking die eens per week bij elkaar komen om een gezellige avond te hebben.
Veel van deze mensen leven in een min of meer sociaal isolement en de ontmoeting met anderen is voor hen dus erg belangrijk.
Elke maandagavond, de avond waarop zij bij elkaar komen, staat een groep vrijwilligers klaar om hen van huis te halen en aan het einde van de avond weer thuis te brengen.
Daarnaast zijn er vrijwilligers die de clubleden begeleiden bij de diverse activiteiten. Dat varieert nogal: er wordt geknutseld, een spelletje gespeeld en ook het biljart is een zeer gewilde activiteit.
Regelmatig wordt er een speciale activiteit georganiseerd. Samen bowlen bijvoorbeeld of een fietstocht maken, een bingo of een karaoke avond.
En natuurlijk ontbreekt op zo'n avond ook de koffie en thee en/of het glaasje fris met iets lekkers niet !
Al deze activiteiten kosten natuurlijk geld en daarvoor wordt van de deelnemers een kleine, maandelijkse vergoeding gevraagd, die op de eigen rekening gestort wordt.
En daar moet de Club het dan ook mee doen, aangezien zij geen sponsors of subsidie kent !
De vrijwilligers van de Club zijn vrijwilligers van het Rode Kruis Nijkerk en de Club komt dan ook samen in De Bundel, waar zij gebruik maakt van de ruimten van het Rode Kruis.  
De Club heeft geen eigen website, maar er zal binnenkort  wel over te lezen zijn op de website van het Rode Kruis Nijkerk.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu